Ook dit jaar weer een fantastische line-up!


Golden Earring, Racoon, DI-RECT, Miss Montreal, Handsome Poets en Memphis Maniacs. Alle artiesten zorgen ongetwijfeld voor een spetterende editie van CuliNESSE. Naast het hoofdpodium barst het Sunset Podium ook van muzikaal talent met o.a. The Kik. Wij kunnen niet wachten tot 17, 18 en 19 augustus 2017. Heb jij je ticket al klaarliggen?
Volg de Facebookpagina van CuliNESSE om in aanloop naar het festival niets te missen!


Sunset Podium


Het Sunset Podium is het nieuwe podium op CuliNESSE. Ook deze stage wil je niet missen. Met een combinatie van gevestigde artiesten en regionale artiesten en bands, zorgt dit podium voor een feestje. Naast bekende artiesten, zoals o.a. The Kik, krijgen regionale artiesten en bands een podium om zichzelf te tonen aan het publiek. Verwacht een prachtige muzikale mix. Alle artiesten die het Sunset Podium platspelen, ontdek je binnenkort. In aanloop naar 17, 18 en 19 augustus maken we de gehele line up voor het Sunset Podium bekend via de website en de Facebookpagina van CuliNESSE.

Culinair genieten!


Geen CuliNESSE zonder culinaire verwennerij. Er doen weer tal van gerenommeerde restaurants uit de regio mee dit jaar. De eerste deelnemende restaurants zijn;
Hit - Eten & Drinken
van S - Wijn & Tapas
Muller & Co
Hotel New York
De Prins van Terbregge
De Nieuwe Polderkeuken
De Hemel Op Aarde
DE BRANDERS
ROFFA Streetfoodbar
Asian Glories
Vicini
Sushi Time