BLØF

Donderdag 23 augustus

Vanaf 22:00 uur


BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, ‘Alles Is Liefde’ en ‘Mannenharten’.

Het twaalfde BLØF album


BLØF ontving talloze awards en na vele uitverkochte shows en optredens op festivals blijkt de band nog steeds enorm populair. Inmiddels is het album ‘AAN’ verschenen en recent brengt de band de single ‘Zoutelande’ uit: een bijzondere samenwerking met de Vlaamse zangeres Geike Arnaert.
Nieuw, fris en helemaal van nu: zo klinkt ‘Aan’, het twaalfde studio-album van BLØF dat in 2017 is verschenen. ‘Aan’ is in ruim twee jaar opgenomen in verschillende studio’s in binnen- en buitenland. “We begonnen najaar 2014 met het idee om bruikbare demo’s te maken,” vertelt zanger Paskal Jakobsen. “Onderweg hebben we dat losgelaten en zijn de demo’s van toen compleet door de mangel gehaald. Dat kost een hoop studiotijd, maar heeft wel een nieuw en fris BLØF-geluid opgeleverd.”
Op CuliNESSE kun je de getalenteerde heren van BLØF bezichtigen op donderdag 23 augustus, tijdens de speciale premièreavond van CuliNESSE.

Kom alvast in de stemming!

Lees alle nieuwtjes over CuliNESSE