Het CuliNESSE restaurant

Met Chef Junior Lugte


Voor het eerste in de CuliNESSE geschiedenis host het festival een eigen restaurant. Compleet met tafelservice en wijn-spijs combinaties. In dit paviljoen krijgt de jonge getalenteerde chef Junior Lugte een plek, waar hij bezoekers zijn beste culinaire kunsten kan laten zien. Koken is er bij Junior met de paplepel ingegoten door zijn Indonesische oma en moeder. Als jong kind werd hij al in de wasbak op het aanrecht gezet zodat hij het huis niet kon slopen, maar wel alles kon proeven. Als jongetje kookte hij al mee op de Pasar Malams, een Indonesische markt, met het familiebedrijf. Sindsdien heeft hij o.a. in hotelkeukens en bij Unilever in de keuken gestaan, maar miste de connectie met gasten. Daarna is hij drie jaar manager geweest bij De Kookfabriek, waar hij kookworkshops gaf samen met sterrenchefs als Niven Kunz en Jos Grootscholten en tv-koks Alain Caron en Julius Jaspers.

Lees alle nieuwtjes over CuliNESSE

16 april 2018

Asian Glories

30 mei 2018

Barista Bandits

22 juni 2018

CuliNESSE Asian Cuisine

20 april 2018

CuliNESSE Kooktheater

20 april 2018

CuliNESSE Unplugged

30 mei 2018

De Branders

20 april 2018

De Culi-Kroeg

23 mei 2018

De Hemel op Aarde

13 april 2018

De Prins van Terbregge

22 juni 2018

Het CuliNESSE restaurant

13 april 2018

HIT eten & drinken

16 april 2018

Hotel New York

22 juni 2018

Ketel 1 – Restaurant & Bar

22 juni 2018

L’Italiano

16 april 2018

Muller & Co

30 mei 2018

Restaurant Fred**

16 april 2018

Van S.

//]]>