Kids Paviljoen


Dit jaar is het Kidspaviljoen op CuliNESSE groter dan ooit. Ook voor de jongste bezoekertjes is CuliNESSE een feestje om te bezoeken. Onder professionele begeleiding kunnen kinderen in het Kidspaviljoen meedoen aan allerlei activiteiten.
Stichting Buurtwerk en Kinderopvang BijDeHand, beiden onderdeel van de SWKGroep, en Nesse United organiseren de activiteiten in het Kidspaviljoen. Ouders die CuliNESSE bezoeken kunnen hun kinderen dus met een gerust hart in het Kidspaviljoen laten spelen. Hier zijn de kids in goede handen.
Het Kidspaviljoen is open tot 21:00 uur. Na dit tijdstip zal het terrein van CuliNESSE snel donker worden. Voor kinderopvang biedt Kinderopvang BijDeHand opvang op locatie aan bij kindercentrum Toverkunst. Lees hier meer.

SWKGroep

De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Door actief te zijn in kinderopvang, buurtwerk en zorg verbinden wij mensen en organisaties. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst.

Buurtwerk

Buurtwerk is actief in regio Zuid-Holland in het sociale domein en biedt integrale dienstverlening voor volwassenenwerk, jeugd- en jongerenwerk. Buurtwerk staat voor een wijk- en buurtgerichte aanpak van maatschappelijke vraagstukken. Ons uitgangspunt is tweeledig; bijdragen aan het welzijn van bewoners én aan de sociale kwaliteit van buurten. Waar bewoners samenwerken, samenleven en gezamenlijk vormgeven aan de kansen en mogelijkheden in hun buurt. We inspireren en bevragen mensen naar hun talenten en we benutten de aanwezige krachten van bewoners, ondernemers en de omgeving.

Nesse United

We zijn een stichting die werkt in Nesselande. Namens de kerken en alle positief betrokkenen willen we werken aan de sociale samenhang in de wijk. We richtten ons in eerste instantie op de kinderen en de jeugd. En vandaaruit breder naar alle inwoners van Nesselande. We doen dat vanuit onze christelijke waarden om `vrede te zoeken voor de stad` want in haar vrede is onze vrede.
Met behulp van vrijwilligers organiseren we activiteiten door het hele jaar heen. Zo willen wij een bijdrage leveren aan de sociale samenhang, educatie en recreatie in de wijk.

Lees alle nieuwtjes over CuliNESSE

13 augustus 2019

Escape Experience Einstein

30 juli 2019

CIOCCO & GELATO

29 juli 2019

DE BOTANICAL BAR BY KETEL ONE

29 juli 2019

HERMES HOUSE BAND
Vrijdag 30 augustus

29 juli 2019

CULINESSE RESTAURANT

23 juli 2019

BBQ CIRCUS MEEREMA

15 juli 2019

Stichting DaDa

20 juni 2019

JOLLY BOOTH ON WHEELS – SILENT DISCO & PHOTOS

18 juni 2019

PRINCETON
Zaterdag 31 augustus

17 juni 2019

CuliNESSE Kooktheater

3 juni 2019

NIELS GEUSEBROEK
Donderdag 29 augustus

3 juni 2019

Kinderopvang BijDeHand

3 juni 2019

Kids Paviljoen

3 juni 2019

Logeer vlakbij CuliNESSE – Van der Valk Hotel Nieuwerkerk

3 juni 2019

Verkoop hardcopy tickets gestart

20 mei 2019

CONVOI EXCEPTIONAL
Zaterdag 31 augustus

10 mei 2019

THE ORIGINALS
Zaterdag 31 augustus

10 mei 2019

MAAN
Vrijdag 30 augustus

2 mei 2019

RESTAURANT THREE

2 mei 2019

L’ITALIANO