CuliNESSE Kooktheater


Het Kooktheater van CuliNESSE wordt in een nieuw jasje gestoken!!
Met een nieuwe, minstens net zo enthousiaste, chef en een nieuwe plek op het terrein is het Kooktheater weer een bezoekje waard. Bij het CuliNESSE Kooktheater kun je aanschuiven en genieten van een diner mét speciale uitleg. Jinai Looi van Het Zesde Geluk maakt van het theater haar keuken en zij bereidt fusion gerechten voor de echte smaakliefhebbers. Maak jouw CuliNESSE dag extra bijzonder en reserveer een plekje aan tafel.
Jinai kookt drie gerechten - allemaal even verrukkelijk en bijzonder.
Jinai Looi 雷仁愛 is geboren in Singapore, maar getogen Rotterdamse. Het koken zit echt in de familie. Haar vader is werkzaam als demonstratie kok en haar broer Hao-En Looi is meester-kok. Op haar 6e kookte ze stiekem toen haar moeder niet thuis was haar eerste gerecht: gepaneerde aubergine, wat ze toevallig op TV zag en het haar wel lekker leek.
Sindsdien is ze niet meer gestopt met koken en experimenteren van smaken, geuren en kleuren. Ze is een creatieve duizendpoot en o.a. werkzaam als lifestyle designer, chef, docent en ondernemer. Haar creativiteit uit ze in diverse vormen zoals architectuur, kunst, fotografie en fooddesign. Samen met de dames van Het Zesde Geluk verzorgt ze diverse internationale kookworkshops (van authentiek Griekse tot en met de verfijnde Aziatische keuken) en bijzondere catering. “The only thing she likes better than talking about food is eating!”
Deze chef heeft een natuurlijk talent voor smaken, dus verwacht een interessante 60 minuten. Wanneer je een plekje reserveert aan de lange dinertafels krijg je alle tongstrelende gerechtjes voorgeschoteld. Bijpassende wijnen en water zijn uiteraard inbegrepen.
Wil je aanschuiven in het theater, de mooiste recepten zien en unieke smaken proeven? Zorg dat je een ticket koopt, want zitplekken zijn beperkt. Uiteraard mis je niets van de muzikale optredens. Kom mee eten en leg een smakelijke bodem voor de rest van de avond.
Het CuliNESSE Kooktheater is een samenwerking met Zegro Rotterdam.
Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 18 juni - 12:00 uur.


RESERVEER HIER JE PLEK AAN DE DINERTAFEL
Een ticket kost 25 euro inclusief wijnen en water.
Let op: Een ticket voor het kooktheater is alleen geldig in combinatie met een entreeticket voor CuliNESSE. Zonder een regulier festivalticket kun je het terrein niet betreden en ook het Kooktheater niet bezoeken.
Wil je tickets kopen voor het CuliNESSE Kooktheater en je hebt jouw CuliNESSE tickets al in huis? Ga naar de ticketpagina en klik onderaan op 'VERDER' zonder een ticket te selecteren. Je komt dan op de pagina met extra producten, waar je de Kooktheater tickets kunt selecteren.

Lees alle nieuwtjes over CuliNESSE

13 augustus 2019

Escape Experience Einstein

30 juli 2019

CIOCCO & GELATO

29 juli 2019

DE BOTANICAL BAR BY KETEL ONE

29 juli 2019

HERMES HOUSE BAND
Vrijdag 30 augustus

29 juli 2019

CULINESSE RESTAURANT

23 juli 2019

BBQ CIRCUS MEEREMA

15 juli 2019

Stichting DaDa

20 juni 2019

JOLLY BOOTH ON WHEELS – SILENT DISCO & PHOTOS

18 juni 2019

PRINCETON
Zaterdag 31 augustus

17 juni 2019

CuliNESSE Kooktheater

3 juni 2019

NIELS GEUSEBROEK
Donderdag 29 augustus

3 juni 2019

Kinderopvang BijDeHand

3 juni 2019

Kids Paviljoen

3 juni 2019

Logeer vlakbij CuliNESSE – Van der Valk Hotel Nieuwerkerk

3 juni 2019

Verkoop hardcopy tickets gestart

20 mei 2019

CONVOI EXCEPTIONAL
Zaterdag 31 augustus

10 mei 2019

THE ORIGINALS
Zaterdag 31 augustus

10 mei 2019

MAAN
Vrijdag 30 augustus

2 mei 2019

RESTAURANT THREE

2 mei 2019

L’ITALIANO