LOCATIE CULINESSE 2019

OEVERPARK & ZUIDERSTRAND


CuliNESSE heeft de afgelopen acht edities een prachtige plekje aan het strand aan de Zevenhuizerplas gehad. Vanaf 2019 verhuist het festival naar de andere zijde van het Nesselande strand - aan de Kosboulevard.

BEREIKBAARHEID


Het navigatie adres voor festival CuliNESSE is de Kosboulevard - Rotterdam Nesselande.
Zowel voor fiets, OV, kiss & Ride als parkeren is dit adres als navigatieadres aan te houden.
Volg vervolgens het hekken & bordenplan voor meer instructies.
Of plan je reis via de onderstaande iconen.

FIETS

Kom je uit de buurt en/of ben je lekker sportief? Kom dan op de fiets.
Plan je route

OV

Wel zo makkelijk zonder gedoe. Houd wel je terugreis goed in de gaten.
Bekijk de opties

AUTO

Parkeer op loopafstand van CuliNESSE. Let wel op met alcohol.
Plan de route

EUROBOB

De perfecte verbinding van deur tot deur. Bestel nu alvast een Euro-BOB.
Regel een BOB

Rotterdam Nesselande


Op 13 februari j.l. is de nieuwe locatie definitief bekend gemaakt: CuliNESSE zal verhuizen naar de andere zijde van het Nesselande strand; het Oeverpark. In 2018 is een grote publieksenquête afgenomen waar is gekeken naar de wensen en feedback van jullie als trouwe bezoekers. Ruimte, routing en drukte waren veelvoorkomende aandachtspunten. Door gebruik te maken van het strand voor de culinaire deelnemers en het Oeverpark voor het muziekpodium, wordt de beleving voor alle aanwezigen een stuk ruimer. Ook op het strand komt een groot podium, dus eten en muziek gaan nog steeds samen. We gaan investeren in een succesvolle verhuizing en een mooie editie in 2019. Het Oeverpark wordt een plek waarbij het festival niet hoeft in te leveren op de kwaliteit en sfeer.
In maart zal een informatieavond worden gehouden om omwonende te informeren over de plannen. Een van de redenen om deze locatie te kiezen is het feit dat we met CuliNESSE in Nesselande konden blijven. We streven naar een mooi festival, vooral voor en door de buurt. We gaan graag in gesprek met de direct omliggende bewoners. De woningen aansluitend aan het nieuwe terrein zullen spoedig een brief ontvangen met meer informatie.
Voor vragen kan er contact worden opgenomen via info@culinesse.nl.
Op naar een prachteditie in augustus 2019!

Groet,

Stichting CuliNESSE