CULINESSE GAAT VERHUIZEN

OEVERPARK & ZUIDERSTRAND


CuliNESSE heeft de afgelopen acht edities een prachtige plekje aan het strand aan de Zevenhuizerplas gehad. Helaas gaan hier vanaf 2019 de bestemmingsplannen in werking en zal er worden gebouwd. Tijd voor een nieuwe stap voor festival CuliNESSE.

Rotterdam Nesselande


Op 13 februari j.l. is de nieuwe locatie definitief bekend gemaakt: CuliNESSE zal verhuizen naar de andere zijde van het Nesselande strand; het Oeverpark. In 2018 is een grote publieksenquête afgenomen waar is gekeken naar de wensen en feedback van jullie als trouwe bezoekers. Ruimte, routing en drukte waren veelvoorkomende aandachtspunten. Door gebruik te maken van het strand voor de culinaire deelnemers en het Oeverpark voor het muziekpodium, wordt de beleving voor alle aanwezigen een stuk ruimer. Ook op het strand komt een groot podium, dus eten en muziek gaan nog steeds samen. We gaan investeren in een succesvolle verhuizing en een mooie editie in 2019. Het Oeverpark wordt een plek waarbij het festival niet hoeft in te leveren op de kwaliteit en sfeer.
In maart zal een informatieavond worden gehouden om omwonende te informeren over de plannen. Een van de redenen om deze locatie te kiezen is het feit dat we met CuliNESSE in Nesselande konden blijven. We streven naar een mooi festival, vooral voor en door de buurt. We gaan graag in gesprek met de direct omliggende bewoners. De woningen aansluitend aan het nieuwe terrein zullen spoedig een brief ontvangen met meer informatie.
Voor vragen kan er contact worden opgenomen via info@culinesse.nl.
Op naar een prachteditie in augustus 2019!

Groet,

Stichting CuliNESSE