Popschool Ommoord

Zaterdag 25 augustus
18:15 uur


Voor veel mensen is het een (stille) wens: achter een instrument kruipen en eens lekker muziek maken! En vervolgens laten horen hoe hun versie klinkt van die bekende hit. Of met anderen het podium beklimmen en het publiek uit zijn dak laten gaan. Popschool Ommoord helpt je graag op weg. Of je nu beginnend muzikant bent of de draad opnieuw wilt oppakken.
Tijdens CuliNESSE komen alle jonge talenten van Popschool Ommoord het podium proberen. Een uiteenlopende show van jonge talenten en enthousiaste leerlingen, elk jaar maken ze er weer een feestje van op het Sunset Podium.

Muziekschool


Popschool Ommoord is een erkende muziekschool. Het nog altijd groeiend aantal leerlingen geeft aan dat steeds meer mensen ons weten te vinden en met plezier hun lessen volgen. Dertien volledig ingerichte lesruimtes bieden alle mogelijkheden om diverse instrumenten te leren bespelen. Gaat je voorkeur uit naar piano, synthesizer of keyboard? Of wil je liever het a-b-c van de gitaar onder de knie krijgen? Het kan allemaal. Zelfs les in muziek maken met je PC of tablet behoort tot de mogelijkheden. Naast instrumentale lessen en zanglessen geven wij ook DJ- lessen en bandlessen.

Kom alvast in de stemming!

Lees alle nieuwtjes over CuliNESSE